www.monicaporta.com Mònica Porta @MokaPorta
Com es va idear la Cerimònia Barcelona 92

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

INMDlHD4En aquest article, el dissenyador original de la cerimònia d'Inauguració dels Jocs Olímpics de Barcelona'92 ens explica una història que ben pocs conèixen.

Et convidem a llegir-la, i a assabentar-te de la història que ens explica, et sorprendrà.

 

 

 

Com evitar que et pirategin el compte de Twitter, Facebook o e-mail? Nivell avançat

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

rsz bigstock silhouette of a hacker isloate 44548606 x9dayr"Com evitar que et pirategin el compte de Twitter, Facebook o e-mail?", jo afegiria algunes coses:Tenir un e-mail de seguretat "Blindat":

  - No donar-lo d'alta a cap servei (twitter, facebook...)
  - Apuntar tots els altres e-mails per a recuperar la contrassenya a aquest "Blindat".La seguretat d'aquest correu "BLINDAT", ha de ser màxima:


0. El més important: el NOM del correu no ha de ser curt, o fàcilment endevinable, ha de tenir lletres, punts i nombres. Així s'augmenta l'entropia i es dificulta que el puguin endevinar i suplantar.

¿Cóm evitar que et pirategin el compte de Twitter, Facebook o Email?

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

bed bugs no moreDarrerament he estat testimoni de diverses males pràctiques que han portat a diferents usuaris de Twitter i Facebook a trobar-se amb els seus comptes piratejats o suspesos, en aquest article us explicarem com es duen a terme aquests actes i quines precaucions podeu prendre per a evitar que també us passi a vosaltres o als vostres fills.

Si sou pares i els vostres fills son menors d'edat, el que primer heu de fer es una de dues coses, o bé eviteu que gestionin per ells mateixos les seves contrasenyes, o si ja son més grandets, haureu de parlar amb ells per a que prenguin consciència del risc que comporta no anar amb cura amb segons quines coses, i els haureu de transmetre els consells que aquí us explicarem. No entrarem al tema d'instruïrlos prop de no parlar amb desconeguts, etc., aquests cobsells son obvis, ens centrarem només en evitar que aconsegueixin accés als vostres comptes.

 

El 5G es posa a prova a Catalunya quan es diu que a Espanya no es possible

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

5g krlsEl passat 2 de gener de 2017 el diari La Razón publicaba un article a on s'afirma que a Espanya actualment es impossible implementar la tecnologia 5G, ja que no està preparada (Veure l'original publicat a La Razon).

Contrasta amb aquesta notícia, que un mes i quinze dies després de la publicació d'aquest article, el president Puigdemont prem el botó per a la posta en marxa de les primeres proves del 5G a Catalunya, i ho fa promocionant un video a Youtube, a on afirma que amb l'arribada del 5G la nostre vida cambiarà radicalment, i que a Catalunya ja tindrem aquest sistema a ple rendiment al proper any 2019, o sigui, d'aquí a tres anys.

Los "Duendes" que trabajan de noche para solucionar los problemas de vuestras Webs

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

alojamiento wordpressOs voy a contar mi experiencia con Webempresa, no es que esté siendo grata o buena o mejor que otra cosa que haya probado, si no que nunca jamás habría podido imaginarme lo geniales que son, su soporte 24 horas es super atento, te lo solucionan todo, da igual que sea el problema, por muy complicado que te parezca ellos siempre tienen la solución. Ya durante el primer mes de tener el servicio contratado, mis resultados para Google Adsense aumentaron un +508% respecto a los 3 meses anteriores. No sólo te relagan las plantillas de pago, si no que te regalan todos los certificados de seguridad que necesites para cada dominio o subdominio. Después de haberlos probado, tengo muy claro que me voy a quedar con ellos durante mucho, muchísimo tiempo.

Els autèntics motius pel quals "ha apujat tant" l'electricitat

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

central elèctricaDarrerament tothom parla de l'assumpte del preu de l'electricitat, i realment ben pocs saben la veritat prop de quin motius ens han dut a aquesta situació, el Govern de Rajoy menteix i/o diu veritats a mitjes, que en qualsevol cas es igual de greu, però per què ho fan? Per què hi han determinats medis de comunicació que recolzen aquestes "excuses" que no son tant certes com haurien de ser? Hi ha algú que surti guanyant de tot aquest enrenou? Les companyies elèctriques hi guanyen més si el preu s'apuja o guanyen el mateix de sempre? Hi podem fer alguna cosa per a combatre els preus? Tenim opcions per a evitar les apujades? En aquest article, provarem d'explicar tots aquests motius, i provarem de respondre a totes les preguntes de manera senzilla, per a que tothom pugui entendre exactament el que està succeïnt, qui guanya i qui surt perdent, veureu com si esteu correctament informats, de les vostres butxaques no sortirà ni un sol cèntim de més.
Categories del Blog

cpr certification online
cpr certification online
cpr certification onlineNational CPR associationcpr certification online

Canals Electrònics

facebook twitter google linkedin rss youtube

Butlletí - Newsletter

Subscriviu-vos al nostre butlletí i resteu informats