www.monicaporta.com Mònica Porta @MokaPorta
Política

Recomanació per Ada Colau: Baixa de la lluna i centra't en el que de veritat importa

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

ada colauLes xarxes sempre van plenes de Tweets criticant a l'alcaldessa de Barcelona Ada Colau, poques vegades he llegit alguna cosa que la recolzés, però darrerament les xarxes van plenes amb crítiques per la Super Illa P9, pels sous escandalosos d'alguns directius de TMB, per que el metro no acaba d'arribar a la Zona Franca de Barcelona, i molt recentment per "anunciar" una nova normativa que prohibirà a determinats vehicles circular per Barcelona i voltants, fins i tot, s'ha encoratjat a dir que preveu un peatge a les entrades de la ciutat, per a incentivar l'ús del transport públic.

La veritat es que no he llegit res prop de l’accessibilitat de persones amb mobilitat reduïda, i hi tenim molt per criticar en aquest sentit, i de fet, aquest tema, junt amb els que he descrit abans, esta totalment relacionats, i us explicaré per què, per si algú a aquestes alçades encara no ho veu.

Operació @llopebre #TotsSomLlopEbre Conversa telefefònica

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

guWObhr 400x400Aquest article es la segona part de l'article: Li roben fotos familiars, les publiquen, l'insulten i li bloquejen el compte de Twitter, si encara no l'has llegit, et recomanem que el llegeixis primer, per a que puguis entendre millor la cronologia del que aqui s'explica.

Estem parlant d'en Joan Antoni, fins fa poc era conegut per @llopebre però al quedar bloquejat el seu compte a Twitter està fent servir el compte @JoanAntoniB, molts de vosaltres ja el coneixeu, altres encara no, altres tot just en comencen a sentir a parlar ara, fins i tot n'hi pot haver que de bones a primeres resultèssin manipulats per uns "personatjes" que han estat actuant en contra d'en Joan Antoni d'una manera força delictiva, i que hagin actuat en la seva contra sense saber ben bé què estaven fent, i que ara veuen el rebombori muntat a Twitter amb l'etiqueta #TotsSomLlopEbre i saben ben bé què ha passat.

 

El Perfil de los "acosadores" de Twitter, Facebook y otras redes sociales

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

elaguijo demana bloc llopebreEn los últimos días he vivido una colección de experiecias bastante desagradables que me han llevado a escribir este artículo. Os contaré una historia resumida, y los pasos que he dado para llegar a la conclusión de que hay un tipo de perfil que se repite reiteradamente en los acosadores, aquellos que ponen en tu boca lo que no has dicho, los que actúan en grupo para completar un fin maléfico sólo por que uno, no piensa u opina igual que ellos, o simplemente porque uno defiende la verdad, la democracia, y la justícia, y con sus actos reprochables, cometen delitos de forma insistente sin ningún tipo de remordimiento, atacan a gente de a pie para amargarle la vida.

Li roben fotos familiars, les publiquen, l'insulten i li bloquejen el compte de Twitter

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

Compte @llopebre suspés per Twitter#TotsSomLlopEbre es el Hashtag amb el que ens llevat aquest matí, si llegeixes alguna cosa prop dels missatges encadenats a aquesta etiqueta, pots veure ràpidament com un cop més es compleix la dita castellana que diu 'Encima de cornudo apaleado", i es que l'usuari de Twitter @llopebre ha estat patint reiteradament els atacs dels xenòfobs espanyolistes radicals fins a un punt difícil d'imaginar.

Us resumirem la història que hem pogut esbrinar:

L'usuari de Twitter @llopebre ha estat un usuari foça actiu a Twitter defensant la llibertat de catalunya, no ha estat pas un tipus d'usuari d'aquells que mostren un comportament poc respectuós o abusiu, si no que ha estat defensant les seves idees educadament, però dient les veritats sense pèls a la llengua. Al igual que més o menys tots els que puguem defensar la mateixa causa de la mateixa manera, diversos personatges radicals, d'ideologia clarament espanyolista i fins i tot feixista (faig servir aquest calificatiu degut a les imatges i emblemes que mostren la majoria d'ells als seus comptes de Twitter) l'han estat atacant incansablement, seguint la tàctica de desprestigi català que esta seguint tant el Govern espanyol, com molts medis de comunicació d'Espanya, l'han estat atacant incansablement a les xarxes mitjançant mentides i falses acusacions.

El orígen de la Peseta, no aparece en los libros de historia

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

Lo que los libros de historia no cuentan sobre la pesetaLa PESETA era una moneda sólo Catalana. La Banca Europea exigió que toda España la adoptara si quería ser rescatada de la quiebra, pues era la única moneda con una industria productuva detrás.

Esta información se oculta de forma deliberada en los libros de historia españoles, de igual forma que se manipula la verdad sobre la historia y el orígen de esta moneda en la historia que explica el propio Banco de España, el cual afirma que la Peseta no nació hasta después de la derocación de la Reyna Isabel II, otra vil mentira del estado Español para empequeñecer a Cataluña y robarle su identidad. Otras pubicaciones como Wikipedia hacen referencia a la verdad pero de una forma muy tímida. Y en otras publicaciones dedicadas al coleccionismo de monedas, cuentan la historia más completa.

@albert_dmcat Un valent que està poc recolzat

Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives

Albert Donaire @albert_dmcatNo el vaig conèixer fins fa relativament poc, llegint un Tuit que demanava que el recolzéssim a través de #TotsSomAlbertDmCat i llegint aquest fil em vaig assabentar de qui era. Ràpidament el vaig seguir, vaig fer uns quants retuits i vaig escriure el meu propi tuit i el vaig fixar, donant-li el meu recolzament i les gràcies.  

Per si el voleu seguir, us deixo la drecera: 
Categories del Blog

cpr certification online
cpr certification online
cpr certification onlineNational CPR associationcpr certification online

Canals Electrònics

facebook twitter google linkedin rss youtube

Butlletí - Newsletter

Subscriviu-vos al nostre butlletí i resteu informats