www.monicaporta.com Mònica Porta @MokaPorta
Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

guWObhr 400x400Aquest article es la segona part de l'article: Li roben fotos familiars, les publiquen, l'insulten i li bloquejen el compte de Twitter, si encara no l'has llegit, et recomanem que el llegeixis primer, per a que puguis entendre millor la cronologia del que aqui s'explica.

Estem parlant d'en Joan Antoni, fins fa poc era conegut per @llopebre però al quedar bloquejat el seu compte a Twitter està fent servir el compte @JoanAntoniB, molts de vosaltres ja el coneixeu, altres encara no, altres tot just en comencen a sentir a parlar ara, fins i tot n'hi pot haver que de bones a primeres resultèssin manipulats per uns "personatjes" que han estat actuant en contra d'en Joan Antoni d'una manera força delictiva, i que hagin actuat en la seva contra sense saber ben bé què estaven fent, i que ara veuen el rebombori muntat a Twitter amb l'etiqueta #TotsSomLlopEbre i saben ben bé què ha passat.

 

 

Mentre escrivia, el compte @JoanAntoniB ja estat blocat, com podeu veure, per tant, us enganxo la fotografia de l'esmentat tuit:

llopebre2 tuit 1

Jo vaig veure la pol·lèmica, i desseguida vaig veure un tuit a on es demostrava que havien pres fotografies a la filla d'en Joan Antoni, i havien creat un compte fals amb la seva fotografia i el seu nom. Vaig estirar del fil i vaig trobar molta més informació de coses terribles que li havien fet, i vaig decidir contactar amb ell personalment, per a donar-li la oportunitat d'explicar la seva versió de la història, fent servir aquest Blog. Al vespre vaig aconseguir parlar amb ell a través de Missatges Directes a Twitter, ens vam donar els números de telèfon, i vam quedar amb trucar-nos  al matí. A continuació podeu escoltar la conversa, i podeu llegir o traduïr la transcripció

 

Passo a escriure la transcripció literal de la conversa, des del principi i fins al 19' 28'' a on es talla, degut a que la conversa desriva en temes personals, que no resulten rellevants per al que aqui estem explicant. El que sí resulta rellevant, es que a l'anunciar al Twitter que havia parlat amb llopebre i que pensava publicar la conversa, i a partir de llavors han succeït una sèrie de coses dignes de ser explicades, ja que totes elles li donen la raó a llopebre, doncs han començat a posar en pràctica les tàctiques habituals contra mi mateixa, i he patit insults, faltes de respecte, han intentat manipular-me per a que perdés els papers, amb un peu a dins i l'altre a fora de la legalitat, que m'han dut a estar segura de que el company llopebre està explicant tota la veritat.

Escolteu o llegiu la conversa, ell mateix reconeixerà com i per què, en alguna ocasió ha arribat a perdre els papers, però com fa molt de temps que això no passa, a hores d'ara, el seu compte @JoanAntoniA --> @llopebre2 ha tornat a estar bloquejat d'igual manera que el seu anterior compte, a on twitter l'acusa de publicar amenaces greus, i aquestes amenaces de les que l'acusen ningú les ha vist, i per molt que s'els hi demana no hi ha manera que les publiquin. Però això ho deixarem per al proper article, a on arguentarem i demostrarem totes i cadascuna de les coses que afirmem, de moment, anem de cara a la conversa que per si mateixa ja us explicarà més d'una cosa:

 JA: Joan Antoni MP: Mònica Porta

MP: Bon dia
JA: Bon dia. Mònica Porta?
MP: Sí, Jo mateixa
JA: Sóc @llopebre
MP: En fi, què cabrons el que t’han fet, de veritat eh? Perdona per què es que... pel llenguatge, però es que no es pot dir un altre cosa.
JA: No, no tranquil·la, que jo sóc bastat directe i certes paraules les uso com qualificatius i les tinc com a qualificatius, no insults..a
MP: ajà
JA: I cabrons es lo més suau que se’ls pot dir.
MP: Doncs sí.
JA: Però ja ni per això, si no pel procediment que tenen habitual
MP: Esclar.
JA: El que et comentava ahir jo, jo fa molts anys que brego amb aquesta gent per què estic indignat de les seves pràctiques, de la impunitat que tenen i en fi, i una sèrie de coses... que et diguin que els catalans hem de ser impol·luts, “ojo” el que diem, i estic fins als Collons d’això, a més no ho h sigut mai així.
MP: Esclar.
JA: Jo no em poso amb ningú si ningú es fica amb mi, o amb la gent que crec, i independentment de la seva ideologia, jo respecto les ideologies però que em respectin en a mi i el que jo crec.
MP: Esclar.
JA: I això, saps tu, si ets independentista, que això no es així.
MP: Ajà.
JA: I he tingut molts de... molts altercats amb aquesta gent, i abans estava al Facebook, i al Facebook ja em van eliminar quatre o cinc perfils, aquí al Twitter quan vaig entrar al 2010-2011 amb quatre o cinc-cents seguidors em van eliminar tot l’entorn aquest de Ciudadanos, Sociedad Civil Catalana, Convivencia Cívica i tot això, doncs també em van eliminar ràpidament quatre o cinc perfils, i ara es va fer una miqueta més curós doncs ara ja tenia tres mil i pico de seguidors a @llopebre...
MP: Ajà.
JA: I bueno, no entenc per què m’han tancat, quan resulta que vaig portar dos dies, ara en aquest cas, però en altres vegades ha sigut setmanes inclòs, d’assetjament massiu, per què no sé, tenen quaranta-quatre mil perfils falsos cada energumen d’aquests...
MP: Esclar.
JA: I et matxaquen, et matxacaran... et treuen fotos, et roben, van “averiguar” qui era la meva filla, la meva filla sempre ha estat al marge, la meva família la he tingut al marge, jo sempre he donat la cara amb noms i cognoms i la meva foto... vull dir que no m’he amagat mai de res..
MP: Ajà.
JA: Llavors van “averiguar” qui era la meva filla i la meva ex inclòs, per què sóc separat, i han publicat... han anat als seus perfils a treure fotos i en cap me les han publicat a mi, o han creat perfils falsos amb les seves imatges, han inclòs a casa meva de nit, a fer-me una foto del cotxe davant de casa i després ho han publicat. Saps?
MP: Sí.
JA: Per a fer-me por i això, però això en ves de fer-me por el que em fa es indignar i Bueno, et fa impotència per què fan servir perfils falsos, doncs sé, intueixo qui hi ha al darrere...
MP: Ja
JA: Repeteixo que son molts anys de bregar amb aquesta mala gent...
MP: Sí.
JA: Però tampoc ho pots fer... no ho pots afirmar, fins al punt, o fins al dia que vaig contactar, o van contactar amb mi dos persones, dos noies.... d’ideologia espanyolista...
MP: Sí.
JA: I casualment una havia sigut, m’ho va confirmar ella, ella m’ho explica i tinc els Whatsapps, que havia sigut XXXXX del “Gelada de Cardedeu” este, que es un dels “cabecilles”...

 

Jaume Gelada, regidor del PP a l'Ajuntament de Cardedeu, protagonista de diverses polèmiques. Si busqueu el nom a Google, veureu quina colecció de bestieses trobareu.


MP: Ah.
JA: I hem confirma que havia tingut molts... que té molts de perfils, algun me’l va nombrar ella, i jo llavors, de tant en tant li vaig “soltant” i això li molesta moltíssim, i esclar, però automàticament se’t llancen tots, quan et defenses dient: “Eh cuidadito que jo també tinc molta informació...
MP: Ajà.
JA: Eh doncs es quan se’t llancen tots al damunts i tal. I aquest dia que em van bloquejar el això, no sé, vaig veure que s’havia fotut amb una xica del ANC, Maite no sé què...
MP: Ajà.
JA: I em va indignar per que la tatxava de feixista i no se “quantos” i li vaig penjar dos o tres comentaris d’ell, i tatuatges que porta de nazis i coses d’aquestes...
MP: Mare de Déu.
JA: I automàticament a l’endemà quan surto de treballar, entro al Twitter i em trobo al el Twitter suspès.
MP: Ostia santa...
MP: Això mira, es que em deixes de pasta de boniato, es que arriba fins a punts de mafiós, arriba fins al punt de l’amenaça a la integritat física, el tema del cotxe què es? Per amenaçar-te? M’entens el que vull dir? I que...
JA: Home, es que son amenaces en tota regla per molt de jiji i jaja que...
MP: Però tu això has anat a denunciar-ho? Has provat d’anar-ho a denunciar?
JA: Tinc dos denúncies als Mossos, la última deu fer quasi un any, des de llavor cap aquí podria aportar dades noves...
MP: Ajà.
JA: Però... no hi crec. No hi crec perquè el mosso que em va atendre em va dir que això depenia de la fiscalia o del jutge...
MP: Aja.
JA: I ... i esclar, doncs ... A mi sí que m’han amenaçat amb denúncies i que arribarà i que tal, per què diuen que publico informació privada...
MP: Ajá.
JA: Quan tot el que he fet ha estat a una tal “sorpina” que em vaig quedar escandalitzat quan vaig veure els vídeos que penjava aquesta xicota a Youtube dient barbaritats, i jo vaig fer.... vaig tindre la paciència de totes les barbaritats que hi havia ficar lo segon en que he “odiat” aquell vídeo i fer-li la pregunta pertinent, i això li va molestar moltíssim i va.. llavors se va fotre per a provocar-me dient que na Muriel Casals era una “mala puta”, feixista... no sé “quantos”, i veig les captures de pantalla, i llavors resulta que un company me va dir “esta xica se llama Miriam N........ C........” i de... no sé si em va dir de Mataró... i jo un dia la vaig cridar pel nom... Ai això es un gran delicte, cridar-la pel nom, dic doncs al meu poble es lo més normal del món nosaltres ens cridem pel nom...

Hem recuperat del caché de Google, alguns retuits prop d'aquest assumpte, que demostren el que @llopebre explica:

miriam navarro chacon alias @zooropina


MP: Òstia.
JA: I hi ha un tal “Carlos López Ariztegui” i aquest es un altre dels “cabecilles”...
MP: Aquest em sona el nom....
JA: Doncs també
MP: Aquest em sona el nom que ha sortit per la tele a reportatges d’aquests de... de nazis, de skins d’aquests... o aquest que van por ahí...
JA: No...
MP: Apallissant a la gent. No?
JA: Noo...
MP: A mi em sona molt el nom 
JA: Este que dius tu es lo Fred... lo “Alfredo Juez Solà” que va... va estar... va estar tancat per un incident que va... se va apunyalar a un seguidor de l’Espanyol, hi va haver una baralla entre skins del Barça i l’Espanyol i este va estar implicat, i el Twitter es @Fredy_ajs i el nom de pila es “Alfredo Juez Solà”, i este es un dels provocadors, instigadors....

Òbviament Mònica Porta estava confosa al fer el comentari, però si busquem informació de Carlos López Ariztegui @ariztegui en el Google, trobarem que es un afiliat força actiu a les files de C's. Per exemple: C´s Pozuelo ha celebrado el Día del Libro con un acto de lectura continuada del libro “Segundo Tratado del Gobierno Civil”, de John Locke 

Parlant de @Fredy_ajs conegut per Alfredo Juez Solà, si el busqueu a Google us trobareu que es un ex-cap de 'Las Brigadas Blanquiazules', skin head condemnat, ex-convicte per particicipar en una agressió amb apunyalament entre brigadistes i 'Boixos Nois', actualment activista de Sociedad Civil Catalana. Llegiu alguns exemples:

D'ultra expresidiari a activista de Societat Civil Catalana
Alfredo Juez Solà, conegut a la xarxa com a @Fredy_ajs pels seus muntatges i manipulacions fou un ultra membre de les Brigadas Blanquiazules

El juez ordena el ingreso en prisión de dos 'skins' del Barça y uno del Español

Aquest personantge ha acusat a en LlopEbre de publicar les seves dades personals davant meu, i Ariztegui ha aprofitat per a recriminar-nos estar en una conversa a la que s'ha inclòs ell solet, i fent servir un tò gens admirable:

el acoso de ariztegui con el 69 tuitero fredy acusa de divulgar sus datos falsamente (cuando es él personalmente quien los publicita en internet) y oriol mas me insulta y me llama tarada datos alfredo juez sola alias.fredy fredy ajs búsqueda en google

Hi han moltes més imatges que demostren tot el que en LlopEbre explica, y el comportament deplorable d'aquests personatges, però tampoc es qüestió de passar-nos i carregar massa la pàgina, amb una mostra ja us podeu anar fent la idea. Si algú necessita més imatges i/o proves, que ho digui i les proporcionaré.


MP: El teu compte te l’han...
JA: Instigadors...
MP: Te l’han tancat per que com no poden amb tu t’agafen entre tots, s’organitzen, els skins son així, son uns covards... inclòs quan van pel carrer i foten pallisses a la gent poc que tinguis por de un de sol t’apallissi o dos, no, venen vint...
JA: Sí.
MP: Per que son uns covards, venen vint i entre els vint t’enxampen...
JA: Sí.
MP: I entre els vint et foten a caldo, per que en realitat son uns covards, i es així com actuen...
JA: Sí, sí, sí.
MP: Pel jo ja vaig veure en el seu moment, vaig suposar... dic Bueno aquí han agafat i han denunciat en massa al tio aquest, saps? Vull dir... no sé si han sigut només ells, el grupet d’ells... o si inclòs s’han inventat alguna historieta en “plan” dient: Òstia mireu el que ha dit @llopebre anem a denunciar-lo... Sabes?

Com que una imatge val més que mil paraules, aquí en teniu un exemple, amb tuits com aquest, ahir 25/02/2016 van aconseguir tancar el compte @JoanAntoniB, i ara en LlopEbre fa servir el compte @llopebre3 el qual també estàn intentant tancar.

 elaguijo demana bloc llopebre

 

NOVA INFORMACIÓ DEL 27/02/2016 APAREGUDA UN COP S'HA PUBLICAT AQUEST ARTICLE:

el aguijon pide mi reporte en masa

Adverteixo que jo he reportat i bloquejat tots els que han fet retuit o bé han recolzat aquest tuit, per participar en un assetjament selectiu i per incomplir les normes de Twitter.


JA: Sí...
MP: I això vas reportant, vas reportant, vas reportant... quan en el moment en el que arribes a X reports pues ja et bloquegen automàticament...
JA: Sí Sí.
MP: I llavors després la feinada es teva...
JA: Lo que...
MP: Per parlar amb Twitter i tal i que vulguin revisar-ho i que t’ho... i que t’ho vulguin tornar a obrir.
JA: Ja.
MP: Passa que nosaltres els catalans tenim un “handycup” també a Twitter que esclar, com que parlem portuguès o no sé com quin coi d’idioma diu a vegades que estem parlant...
JA: Sí je je je.
MP: Que no reconeix l’idioma ja ja ja
JA. Sí ja ja
MP: No sé jo si s’ho... si s’ho miraran bé, però... òstia... es molt fort això.
JA. Sí, a mi el que em sorprèn es que... per que.... jo tinc companys que han plegat del Twitter per que perdien els papers... Ei que no puc més tio... que.... que els mataré, que esclar arriba un punt que perds els papers, per que a mi m’ha passat, tot i que cada vegada em costa més...
MP: Sí.
JA: Però ho entenc per que arriba un punt en que arribes a insults de... de “fill de puta et mataré” et surt la ràbia aquella desbordada que... que no... que era impotència per que realment es que estàs lluitant contra una trama invisible...
MP: Ajà.
JA: I això... tinc companys que han plegat del Twitter per... per estos assetjaments massius. I a mi el que em sorprèn es que no se’n faci ressonància d’això, que no hi hagi ningú que ho abordi, si ho aborden diran que son molt radicals d’un costat i radicals de l’altre, com passa... com passa amb tot.

Es ben cert, des que vaig publicar el primer article relacionat amb aquest tema Li roben fotos familiars, les publiquen, l'insulten i li bloquejen el compte de Twitter i que vaig anunciar que havia parlat amb LlopEbre i que estàvem d'acord en publicar la conversa, no només he estat rebent infinitat d'atacs com s'explica en aquest altre article El Perfil de los "acosadores" de Twitter, Facebook y otras redes sociales si no que s'han posat en contacte amb mi diverses persones que m'han explicat moltes històries similars a la d'en LlopEbre, el "modus operandi" d'aquests personatges indesitjables resulta ser sempre el mateix en tots els casos que conec.


MP: Impressionant... Es impressionant. Això... aquesta història... Bueno, a mi m’agradaria explicar-ho ben explicat. O vols explicar-la tu mateix?
JA: Com? Perdona?
MP: En el... en el Blog... que... Que aquesta història s’hauria d’explicar ben explicada i que tothom sàpiga que hi ha aquestes “màfies”...
JA: Sí.
MP: Vull dir...
JA: Sí, sí. Bueno es que... aquesta història es lo reflex de tantes altres històries que hi ha, jo sóc un més...
MP: Ajà.
JA: Poser...eh jo sé de gent que li han robat fotos... companys de Twitter que no conec personalment, però que son... son personatges amb cara i ulls, noms i cognoms, que els hi ha robat fotos de... de familiars morts i que les... la mateix... estem parlant del mateix entorn, eh? Jo sempre em manejo en el mateix entorn, de la... per mi es l’entorn de... de Societat Civil Catalana que està lo “Gelada de Cardedéu este” que està lo @Fredy_ajs, lo... lo “López Ariztegui este”, dos o tres... @Lamismamente, dos o tres... “mamarraches” que els hi dic jo, i a partir d’aqui... n’hi ha un de Ciudadanos de L’Hospitalet... suposo que a través d’un perfil d’estos està en “Jordi Cañas”, està... esta gentola. I a partir d’aquí hi ha un fotimer de perfils... falsos o anònims que... que es la... es la salsa, es la salsa per a... i si els hi tanquen un no passa res, per que en tenen trenta-quatre més. Llavors explica això per que, home... jo crec que ho explicaràs tu millor que jo, jo sóc home de poques paraules...

Ens podria quedar qualsevol dubte, si només tenim les paraules d'en LLopEbre, però tal i com he explicat, des que vaig anunciar que publicaria aquest article m'han plogut els atacs, els insults, els assetjaments, les insinuacions de que em tancaran el compte, etc. I exactament han vingut de les persones que en LLopEbre m'havia explicat, i de moltes altres més que ell ni tant sols va mencionar. A partir d'aqui si algú té cap dubte i encara no s'ho creu, que provi de fer qualsevol tuit mencionant aqust tema o en LlopEbre i veurà com sense que calgui que citi cap nom (només qualsevol dels següents #TotsSomLlopEbre @llopebre @JoanAntoniB @llopebre3) i veurà com se li "llencen a sobre", ho experimentarà a la seva pròpia pell, però que no em faci responsable a mi o a en LlopEbre si li acaben tancant el compte, que aqui ja ho hem avisat.


MP: ja ja ja Vale.
JA: Sóc de fer...
MP: Vale, no no no.. jo ho explico , si ho vols dic que estat parlant amb...
JA: Jo si... Jo si vols que... que et passi... l’únic que et puc passar... també et vaig a dir que sóc bastant despistat, per que abans no faig una captura de pantalla... de vegades em costa per que no... no tinc segones intencions, no espero que em diguin algo per a... Ara! Ja tinc la captura!
MP: Ja però... però quan...
JA: N’he tinc...
MP: Però quan van vas amb gent d’aquesta que està organitzada... has de prendre... has de prendre certes precaucions...
J.A: Sí sí... però tindria... tindria... Bueno, n’he tindria de... d’amenaces... tinc, tinc algo, però tot això de la foto del cotxe, que... que han publicat la meva adreça en... en la... amb la foto de la casa... perfils amb la foto de la meva filla, quan la meva filla jo... no he nombrat mai que tingui filla ni he publicat cap foto de la meva família...
MP: Això son... Això son varios delictes, per que per començar, la teva adreça de casa teva forma... forma part de la teva informació personal, i segons la llei de protecció de dades això es un delicte, i si tu demostres això... lo que mínim els hi passa es que els hi cau una multa de tres mil Euros, vale? El que passa es que es clar, quan hi ha un tema informàtic, que tu per demostrar, doncs ha d’entrar la policia científica de delictes informàtics a investigar i això...
JA: Sí.
MP: Son investigacions es veu, molt llargues, molt complicades, i que poden trigar si... si s’ho miren bé, poden trigar molts anys. Llavors jo el que si... si es plantegés aquí un cas amb diversos delictes en plan “esto es una màfia organitzada”, doncs potser la cosa... podríem aconseguir que tinguessis algun altre... algun altre punt de vista, saps? I que s’ho miressin d’una altre manera, per que per exemple, jo vaig veure ahir fotos de... de que havien robat una... la... la foto... una foto que estaves amb la teva filla, i l’havien retallat, i havien creat un perfil fals teu...
JA: Sí, sí, sí.
MP: Amb el teu nom...
JA: Sí.
MP: Doncs això es un delicte de “suplantació d’identitat”, de robatori de personalitat, i... i ho sé molt bé per que... per que fa un parell de setmanes o tres, he tingut que posar una denúncia jo per aquest tema, vale? Per que m’estan agafant, i m’estan enregistrant de fa temps a pàgines Web amb... estan fent... m’estan demanant... m’estan reservant viatges a nom meu, vale? Els estan pagant amb targetes que son... que no son bones, diguem-ho així, vale? I m’envien a mi els emails reclamant-me el pagament correcte, saps?
JA: Però es que...
MP: Sí sí, espera’t...
JA: Òstia puta...
MP: Es que ha arribat un punt, que jo ha fa anys que estic patint això, m’entens?... de que...”me registran” en pàgines Web a on jo no m’he registrat i tal, i jo al principi anava dient... no, una broma, algú que té mala baba... ja es cansarà, després vaig passar a “no, que yo no me he registrao, que tal...”, després vaig passar a fotre-ho tot a l’Spam, a ignorar-ho, però quan ja m’han registrat a booking.com fent una reserva... han fet mil reserves, m’entens? I m’estan reclamant el pagament de la targeta que no es bona... o estic rebent un email de Cofidis Portugal dient-me que no he pagat desembre, gener i no sé què, Bueno... m’entens? I aquí la cosa ja... es que al final em fotran en problemes a mi, com fotin un... un frau o... o fotin una merda...
JA: Sí sí.
MP: Com per exemple amb això de la reserva de la visa que no es bona, tu imagina’t que es una visa falta o robada...
JA: Sí si.
MP: O una cosa d’aquestes i me carden a mi en problemes, m’entens? Es clar jo vaig anar...
JA: Tu... tu això ho vincules amb aquesta gent?
MP: No...
JA: O... o...
MP: No per que jo a Twitter sí que es cert que fa temps que estic registrada, però com jo...
JA: No portes molta activitat...
MP: No... vull dir es darrerament que ho estic fent servir, es en els últims temps, i el problema aquest d’això ja ve de més enrere de que jo fes servir Twitter....
JA: Sí.
MP: Vale? Jo tinc una... tinc una idea de qui pot ser, i ho vaig anar a denunciar, a aquesta persona que jo crec... va estar ja... anys enrere que em va suplantar la identitat, ja va estar enviant emails amb el meu... amb el meu email com a remitent i tot això, així que jo els hi vaig portar als mossos un dossier de dues-centes pàgines... aproximadament, no sé, eren moltes pàgines, amb un... amb una tria de... de ‘X’ de la història aquesta amb aquest personatge, i... i els hi vaig portar... Veu? Vostè veu... he preguntat al meu entorn i al meu entorn m’han dit òstia Mònica, es aquesta persona segur, i jo he... i jo he agafat i he... i he portat... d’això mireu-ho vosaltres, vale? Però es que la mateixa setmana vaig haver de posar tres denúncies i... aquesta, una altre que m’estaven intentant... Bueno... intentant robar el mòbil... per dir-ho fàcil, per que estaven demanant la portabilitat del meu número de telèfon cap a... a nom d’una altre persona i canviant-lo de companyia, i jo anava rebent missatges cada dia, de la sol·licitud de portabilidad de MasMovil.. no se ha... no se ha podido completar, saps? I jo cagant-me en tot i trucant a MasMovil “Jo no us he demanat que em porteu el telèfon a la vostre companyia ni res, ni sóc la persona aquesta que esteu dient i que aquest telèfon es meu des del dos mil set, i m’esteu aquí... dient que estic canviat de companyia i això” saps?
JA: Sí sí.
MP: I això ho he tingut que denunciar, i baixo de casa per denunciar aquestes dues coses i em trobo que m’han obert el cotxe, m’entens?
JA: Collons... collons...
MP: I son tres denuncies que he posat, així “'plas plas plas” per que... per que ja arriba un moment que ves al bot i com a mínim ho has de fer-ho per cobrir-te tu les teves... les teves pròpies esquenes, per que quan pilles amb gent així no... estan sonats i no saps fins a quin punt...
JA: Clar...
MP: Poden arribar, m’entens?
JA: Ja... ja...
MP: No... No son racionals, per que una persona “normal” no faria aquestes coses, vale?
JA: Sí si
MP: I ells ho fan, fan bogeries, i com no saps fins a on poden arribar t’has de cobrir les esquenes... i jo a arrel d’això, i t’ho dic ara amb confiança, per que a més t’ho he dir per que estem parlant.... tinc instal·lat un programa a l’ordinador que per defecte grava totes les converses, i quan penges el telèfon i s’acaba la trucada, et pregunta: ¿Deseas grabar esta conversación? Llavors tu li dus que sí, o li dius que no, vale? I jo porto això ja per precaució, jo ja no vull ni estar pendent de... per defecte, grava-les i al final em pregunta si la conservo o no la conservo, saps?
JA: Ajà.
MP: I evidentment, conservo només aquelles... per exemple en el cas aquest relacionat que t’he explicat, doncs quan truques a MasMovil i te diuen que no, que no poden fer res, que ells em continuaran demanant la portabilitat del... del telèfon o coses així, i jo això ho tinc gravat, i si es foten magres... doncs evidentment portaré a la policia totes aquestes proves, m’entens?
JA: Sí si si
MP: Però té molta... té molta tela la cosa i... clar jo ara tu si vols...
JA: Sí
MP: Jo aquesta conversa que estem tenint, jo la puc conservar..
JA: Ah sí sí
MP: I puc fer-la servir per reescoltar-la, i... i...
JA: Per mi cap problema
MP: I escriure... escriure un article, inclòs podríem agafar, si tu vols, algun trocet d’alguna cosa que ha dit així molt concreta, i incloure l’extracte aquell uns segons, a dintre del... de la publicació, amb la teva veu explicant la... les coses, no? Vull dir...
JA: Per mi... Si tu... Si tu creus convenient cap problema...
MP: Jo...
JA: Tot lo que... que t’estic explicant...
MP: Tot lo que sigui per lluitar....
JA: I... I... I...
MP: Contra aquesta gent i ajudar-te, de veritat...
JA: I... I tingues en compte... lo que estem parlant ara, m’estic deixant coses però es que per a... per a un tubo que te’n podria explicar de cose que a lo millor quan penjaré diré “òstia no m’he enrecordat dir-li això o lo altre...
MP: Bueno...
JA: Es més, te vaig a dir, jo sempre he sospitat que tenen hackers segur, per que el meu ordinador va fent coses estranyíssimes... des de que estic en el “mundillo” este, i que... i que tenen confidents dins a la policia o a la guardia civil... estic quasi també convençudíssim, el que passa es que no ho pots demostrar, per que treuen dades, per exemple jo tinc un cotxe d’importació...
MP: Ajà.
JA: De segona mà, i sabien que el cotxe meu era d’importació, que no sé què, t’insi... t’insinuen i et treuen drapets bruts... del passat, t’insinuen... i ells què saben? Vull dir, coses que... que algú los diu, los insinua... per a fer-te mal, per a atacar-te...

A en LlopEbre no se li havia acudit que li podrien haver hackejat l'ordinador o el compte de Twitter, que fins i tot podrien tenir un "contacte" en una persona propera del seu entorn, d'allà a on viu, de la feina, el que sigui, hi han diferents explicacions possibles. Però ahir mateix, un altre company i jo mateixa, li vam fer veure la possibilitat aquesta, i ràpidament va canviar totes les seves contrasenyes, el resultat va ser que ahir 25/02/2017 van accedir al seu compte de Hotmail i el van fer servir per a enviar un munt de correus brossa, i que a més, van demanar el restabliment de la contrasenya de Twitter referent al seu nou compte @llopebre3, tal i com demostren les imatges següents:

compte hormail de llopebre suspes per enviar un munt d spam que ell no ha enviat han demanat el restabliment de la contrasenya de twitter de llopebre


MP: Clar...
JA: M’entens?
MP: Clar.
JA: Vull dir que estan ben organitzats... segur. Que es lamentable que ningú faci res, per que en definitiva los que ho paguem més... més car, som los de a peu sempre...
MP: Sí Si si.

 


I ara aquí, es comencen a explicar temes personals d’una banda i de l’altre, i son coses que tot i relacionades, no venen a cas i no les publicarem.

Promés queda, publicar la continuació d'aquesta història, a on us explicaré com totes o quasi totes les persones que Joan Antoni cita a la conversa, m'acaben atacant, insultants i instentant manipular per a que perdi els nervis, mentre us escric se m'acumulen més de 100 mencions, de personatges indesitjables que intenten fer-me caure al mateix pou que a en Joan Antoni, us he de dir que fins ahir no havia necessitat mai blocar a ningú, i que ara desseguida que acabi amb aquest article, em posaré a seguir bloquejant tot el que consideri convenient, i sobretot procedint de persones amb les que mai he parlat, ni he interactuat, ni coneixia. Us ho explicaré tot amb més detall, pèls i senyals, fotografies i proves, al proper article. 

Aprofito per a fer referència als nostres Política de privacitat i Condicions de servei (Normes d'ús), es permet el debat i intercanvi d'opinions des del més absolut respecte, no es permetran insults ni comportaments tipus Troll, ni res per l'estil. Parlem-ne pacíficament. Adverteixo que no acceptaré reclamacions ni cap tipus de responsabilitat per afirmacions que digui cap altre persona, jo escolto i reprodueixo, donant la oportunitat a en Joan Anton, d'explicar aqui el que a Twitter no se li permet, respecte al proper article en el que explicaré tota la meva experiència, sí que m'en faré responsable. Respecte als noms que aqui es citen, no s'han volgut tallar per a evitar acusacions d'haver manipulat la conversa.

Vaig preparar aquest article abans d'escriure i publicar l'article El Perfil de los "acosadores" de Twitter, Facebook y otras redes sociales el qual es el que es cita als paràgrafa anteriors. No es descarta continuar escrivint prop d'aquest assumpte.

Informem que els fets han estat denunciats per LlopEbre davant dels Mossos d'Esquadra en diferents ocasions, i que LlopEbre no està tot sol, si no que hi ha un munt de gent que sap tota la veritat i que el recolza.

Comentaris   

Pere
-2 # Pere 27-02-2017 21:05
Ets bastant sonada si creus a un mentider compulsiu com el Llop.
És el teu problema.
Respondre | Respondre amb una citació | Citar | Reportar a l'administrador
# Guest 27-02-2017 23:11
Aquest comentari ha estat eliminat per l'administrador
Mònica Porta
+1 # Mònica Porta 27-02-2017 21:12
Cito a Pere:
Ets bastant sonada si creus a un mentider compulsiu com el Llop.
És el teu problema.

En primer lloc voldria demanar-te que argumentessis el fet de que cridis a Llop 'mentider compulsiu', ja que pel que a mi fa i aquí es demostra, fins ara s'ha anat comprovat com tot el que deia era cert.
Per una altre banda, voldria dir-te que en Llop no es el meu problema ni el de ningú altre, si no que el meu problema són la colla de manipuladors i assetjadors que es citen en aquest article i d'altres relacionats.
Gràcies per haver llegit, i gràcies per la teva opinió.
Mònica Porta.
Respondre | Respondre amb una citació | Citar | Reportar a l'administrador

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar
Categories del Blog

cpr certification online
cpr certification online
cpr certification onlineNational CPR associationcpr certification online

Canals Electrònics

facebook twitter google linkedin rss youtube

Butlletí - Newsletter

Subscriviu-vos al nostre butlletí i resteu informats