www.monicaporta.com Mònica Porta @MokaPorta
Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

Albert Donaire @albert_dmcatNo el vaig conèixer fins fa relativament poc, llegint un Tuit que demanava que el recolzéssim a través de #TotsSomAlbertDmCat i llegint aquest fil em vaig assabentar de qui era. Ràpidament el vaig seguir, vaig fer uns quants retuits i vaig escriure el meu propi tuit i el vaig fixar, donant-li el meu recolzament i les gràcies.  

Per si el voleu seguir, us deixo la drecera: 

  

Podeu comprovar per vosaltres mateixos el rebombori a Twitter si consultem l'esmentada etiqueta #TotsSomAlbertDmCat i podreu veure com gairebé tot el que hi apareix es al seu favor i per a recolzar-lo.

Però si busquem al Google el seu nom d'usuari a Twitter, l'esmestat @albert_dmcat ens trobarem amb que gairebé tots els resultats fan referència a publicacions negatives, a on el critiquen, l'insulten, el degraden, i fins i tot insinuen acusacions de certs complots, quan en realitat si ens ho mirem bé i llegim tota la informació de la que disposem, resulta que sí que sembla que hi hagi un complot, però en la seva contra, i a les properes línies os explicaré en base a quina informació he arribat a aquesta conclusió. A favor hi he trobat ben poca cosa, i ho hem de compensar.

 

Es cert que l'Albert ha creat polèmica a les xarxes amb els seus comentaris sincers, incisius i independentistes, como a Inspector dels Mossos d'Esquadra i com a director de Mossos x la Independ. @ANC_Mossos es un usuari força actiu, que sovint diu les veritats que molts de nosaltres pensem però difícilment diem, amb una habilitat admirable per a cercar les paraules adients en cada moment per a transmetre breument un dels seus "Zasca" a qui se l'hagi guanyat, i el rebedor del Zasca es queda que no sap ni què dir, i com molts de nosaltres ja coneixem, la impotència i la ignorància els porta al camí de l'insult, de la falta de respecte, de les amenaces, i d'unes tonteries tant supèrbies com increïbles. També es cert que en el passat ja havia creat polèmica a les xarxes i havia aixecat diverses ampolles, però no fa gaire va fer el tuit definitiu, que ha provocat que els antiseparatistes reaccionessin encara pitjor, i això ha estat el que ha provocat aquest allau de publicacions a la seva contra, i tot i que son molts els que el volen ajudar i ho proven insistint a Twitter, pocs son els que escriuen a blogs, pàgines o premsa objectivament (si algú decideix fer-ho després d'haver llegit aquest article, que hi posi un enllaç cap a aquesta pàgina),

 

Aquesta frase tant curta vol dir moltes coses, potser fins i tot masses per a alguns, els independentistes s'encoratgen llegint-la, els envaeix l'esperança de saber que si les coses van a les males almenys hi ha un Mosso que els defendrà. L'equip del govern espanyol segueix insistint en intentar fer servir el joc de la por, sense donar-se conta de que la majoria de catalans estan tant cremats que cada dia n’esmorzen de por, però queda una minoria d'independentistes, influenciable, sobre els que en un moment determinat la por pot generar el seu fruit, i llavors arriba un tuit con el d'@albert_dmcatque li dona confiança a tothom transmetent el missatge: "tranquils, si el pitjor passa, els mossos us farem costat", i els ànim s'aixequen, i el comentari li dona força a tothom transmetent un missatge que diu: "tranquil, no estàs sol", un missatge com el que vam transmetre a Mas, Ortega i Rigau, uns pocs dies enrere, el passat sis de febrer, quan va començar el judici en el seu contra, i els catalans ens vàrem abocar al carrer per a recolzar-los. Aquest fet, aquest abocament que solem manifestar el catalans envaïts per la solidaritat, ho hem demostrat moltes vegades, amb moltes coses, com per exemple a la Marató de TV3 que sempre bat tots els rècords, o per exemple a l'hora d'acollir refugiats, etc., doncs sembla que el govern de Rajoy no el percebi, o com a mínim no el vulgui ni tant sols veure, negant la realitat i fent cas omís del que milions de catalans criden any rere any quan surten al carrer. O potser el govern de Rajoy sí que se’n adona, i part de la seva tàctica consisteix en negar la evidència a nivell oficial, però que sota mà, a través de determinades ramificacions, i sobretot a través de determinats mitjans de comunicació, manipulen la opinió pública per a minimitzar l'efecte català. La veritat es que no us ho puc dir amb total seguretat, però e llegit determinades coses prop d'@albert_dmcat a determinats medis de comunicació espanyols tals com per exemple www.elconfidencial.comel qual ha dedicat un article sencer al company @albert_dmcatfomentant l'odi, i desprestigiant-lo, amb paraules brutes, afirmacions, i insinuacions que per a mi son força greus, però que el pitjor no es l'article d'entrada, ja que si seguim llegint, a la part dels comentaris d'usuaris ens trobarem amb coses pitjors, Però, de qui es la culpa? Potser de l'article que ha pogut provocar els comentaris? No us escriuré cap conclusió personal, us proporcionaré una mostra d'informació, i espero que sigueu vosaltres mateixos, els lectors, els que traieu les vostres pròpies conclusions al respecte.

Enllaç de la noticia original: http://www.elconfidencial.com/espana/cataluna/2015-02-20/los-soberanistas-quieren-tomar-los-mossos-con-un-sindicato-que-comparte-sede-con-erc_714834/

Alguns extractes d'aquest citat article:

  • En primer lloc les etiquetes (tags, que classifiquen l'article), cito per ordre: MOSSOS D´ESQUADRA - ASAMBLEA NACIONAL CATALANA - ESQUERRA REPUBLICANA DE CATALUNYA (ERC), més endavant anuncien que "comparteixen seu, ERC i ANC_Mossos.
  • Aquest es e principi de l'article, el primer paràgraf, comença bé: La sectorial Mossos per la Independència, encuadrada dentro de la Asamblea Nacional Catalana (ANC) ha elaborado una estrategia de 'asalto' a un sindicato para optar a presentarse a las elecciones y controlar los resortes sindicales del Cuerpo de los Mossos d’Esquadra. La sectorial independentista tiene un peso más bien nimio dentro del colectivo de la Policía Autonómica catalana. Es más: en las últimas semanas no ha habido nuevas incorporaciones, por lo que el suflé separatista disminuye a marchas forzadas. De ahí que necesite como agua de mayo una estructura mayor para conseguir adeptos.
  • I el principi del segón paràgraf, impressionant, potser sí que es cert, però tot el que he trobat jo fa referència a l'ANC del carrer Marina, 315 de Barcelona, o bé de Girona, no he trobat res que els relacioni amb el carrer calàbria i la seu d'ERC: La intención de la ANC es conseguir “una base social lo bastante sólida” como para intentar dominar sindicalmente el Cuerpo de la Policía Autonómica. Curiosamente, la sede de este sindicato coincide con la de Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), en la calle Calabria.
  • Tot seguit, desprès d'unes quantes tonteries més, hi enganxen una foto del conseller d'Interior Ramon Espadaler,i s'asseguren que a la descripció hi consti la paraula EFE, com fent oficial la notícia, quan en realitat la paraula EFE nomès fa referència a l'orígen de la fotografia, i jo voldria que m'expliquessin que hi pinta el senyor espadaler en tot això, i de a on han tret la informació que afirma que ANC Mossos i ERC comparteixen seu, tot i que més endavant explica sota un títol enorme que diu: 'Manga ancha en Interior (que jo inicialment em pensava que anàven a parlar de Jorge Fernàndez Díaz, però no,
  • Jo justifica més avall dïent: Desde la consejería de Interior, los Mossos per la Independència se ven como algo exótico. En el mes de diciembre, el Departamento abrió un expediente informativo sobre el colectivo y algunos de sus integrantes por si sus actuaciones pudieran ser constitutivas de infracción de la ética del Cuerpo o incluso delictivas. Algunas fuentes apuntan a que el expediente fue archivado sin consecuencias hace una semana, aunque fuentes oficiales de la consejería consultadas por El Confidencial se negaron a confirmar este extremo.

Resumint, aprofiten qualsevol tonteria per a dir la seva, qualsevol oportunitat es bona per a atacar a catalunya i a l'independentisme, i sempre li donen la volta per acabar atacant als partits independentistes, amb afirmacions nascudes del no res, però això sí, busquen i rebusquen, intentant trobar la manera de justificar les seves crítiques, no seguiré comentant els punts de l'article, ja que aix`seria donar-los més importància de la que tenen, però sí que us diré que aquest article no es pas el primer en aquest sentit, que Crónica Global ja havia escrit un article molt semblant, insinuant, perpo sense treure conclusions inventades a l'hora que provocadores, us deixo l'enllac: http://cronicaglobal.elespanol.com/politica/mossos-per-la-independencia-avala-el-fichero-de-datos_67345_102.html

Pel que sabem, i per el que ens sonen els noms d'una publicació i de l'altre, el Confidencial hauria de ser més fiable que no pas Crónica Global, i així doncs, per a què diu totes aquestes coses El Confidencial? Es cosa del diari sencer o bé es nomès cosa de l'autor de l'article? Un tal A. FERNANDEZ- BARCELONA, que si punxem al'enllaç de l'autor http://www.elconfidencial.com/autores/antonio-fernandez-48/ ens mostra tota una colecció d'articles, que si els mirem plegats, veurem que son 'una de arena y otra de cal', nomès que la de cal va més carregada d'odi i mentides, no diré més, nomès us deixaré una colecció de titulars, tots son obra del mateix personantge el qual no escriu res que no sigui en contra de la independència i dels seus abanderats.

I moltes tonteries més, per l'estil, sempre atacant al procès i a qualsevol dels seus defensors, i com que Mas per a ells, està al capdavant del procès, qualsevol excusa que troben o que s'inventen la capgiren per a emprearla en contra del President Mas... i jo nomès dic:

- Pobre Espanya!

I ho dic per què m'estimo Espanya, però la culpa de quí es de que tinguem tota aquesta col·lecció d'informació que no informa, que es anti-informació, que nomès desprestigia i intenta manipular la opinió pública dels Espanyols?, Es que potser es pensen que enganyant als espanyols aturaran als catalans?

- Pobres espanyols que els enganyen cada dia a la premsa, a la televisió, i al parlament espanyol!

- Pobres espanyols que es creuen el que els dolents manupul·ladors els hi expliquen sense preocupar-se ni tant sols de cerca la seva pròpia veritat, com la fer l'admirable @Lekaconk, del qual penso parlar-vos en un altre article.

Què faran els espanyols el dia que s'aixequin amb la noticia de que Catalunya s'ha independitzat? Com serà el seu shock al adonar-se de que han estat enganyats durant tant de temps?

No paren de repetir, Soraya i Cía. que els que volen la independència son una minoria amb el cap inflat per Mas, que fins i tot el passat sis de febrer, uns dies enrere, l'Avinguda Lluís Companys estava plena de funcionaris als qe la Generalitat els hi havia donat festa per a fer "bulto" a la manifestació, i això ho va dir en Pedro Piqueras a les noticies de Tele5, jo us puc assegurar, i demostrar, que el passat 9N vaig presidir una taula electoral a Barcelona, i que a la meva taula la CUP + JuntsPelSí van obtenir un 84% dels vots, que no van ser pocs, si no que hi va haver una participació rècord, i que ho saben, els que no es creuen les mentides i busquen les seves pròpies conclusions, saben que si hi ha un referèndum legal Catalunya s'independitzarà, i per tant aquí està la seva guerra de judicis, acusacions, registres, falses detencions, etc. per intentar evitar el referèndum, però no s'en adonen que erren el camí, que haurien de seure a negociar i pactar mil·lers de coses, per a que tant Catalunya com Espanya surtin el millor parades possibles del procès, però no ho fan, segueixen emprant la seva actitut dictatorial i negant les evidències, quan la veritat es que tenen tanta por, que ni tant sols volen afrontar la realitat, i pretenen enganyar a tothom, enganyen als espanyols que no fan res per cercar la seva pròpia realitat, per`ja fa molt de temps que aconsegueixen enganyar a cap català, ni dels que sempre han volgut la independència, ni dels que la van voler per necessitats recents, ni pels que s'els hi estan inflant els nassos amb tanta manca de democràcia i de rebot, també acaben volent desvincular-se d'Espanya.

- Mariano, el que li has fet a Catalunya ja no té remei, però si us plau, no li facis això a Espanya, no segueixis enganyant als Espanyols, seu i negocia tot el que cal negociar amb Catalunya, sigues prou espavilat per a convertir una cosa que no vols, es una cosa de profit, dona-li la volta a la situació, aprofita-te'n i passaràs a la història com algú genial, però segueix com fins ara, fabricant independentistes, escandalitzant a la opinió internacional, i enganyant a Espanya, a part de permetre que els teus amiguets segueixin robant impunement, i passaràs a la història com un ......................... (no ho posaré, us cediré el plaer a vosaltres per a que en elscomentaris cadascú digui en què creu que es convertirà en Mariano Rajoy si continua per aquest camí.

A mi ara ja nomès em cal seguir recolzant a lAlbert, i tants altres com ell que estan donant la cara pel procès amb tanta valentia, d'agraïr-los el seu recolzament tant valent, de dir-los que no es preocupin si els critiquen i publiquen tantes mentides prop d'ells, que en realitat si els hi fan això, es per què ho estan fent d'allò més bé, i van per bon camí, per tant Gràcies Albert i Companyia, Gràcies ANC, Gràcies Mossos, Gràcies Catalans, Gràcies president Mas, Joana Ortega, Irene Rigau i Francesc Homs, MOLTES GRÀCIES PER DONAR LA CARA PER CATALUNYA, PELS CATALANS, I PEL PROCÈS, GRÀCIES PEL GRAN EXEMPLE DEMOCRÀTIC A NIVELL MUNDIAL QUE ESTEU DONANT, QUE JO EM SENTO ORGULLOSA DE SER CATALANA I DE TENIR COMPANYS DE LLUITA DEMOCRÀTICA TANT ADMIRABLES COM VOSALTRES...

VISCA CATALUNYA!!!! I VISCA LA DEMOCRÀCIA!!!!

Desde la consejería de Interior, los Mossos per la Independència se ven como algo exótico. En el mes de diciembre, el Departamento abrió un expediente informativo sobre el colectivo y algunos de sus integrantes por si sus actuaciones pudieran ser constitutivas de infracción de la ética del Cuerpo o incluso delictivas. Algunas fuentes apuntan a que el expediente fue archivado sin consecuencias hace una semana, aunque fuentes oficiales de la consejería consultadas por El Confidencial se negaron a confirmar este extremDesde la consejería de Interior, los Mossos per la Independència se ven como algo exótico. En el mes de diciembre, el Departamento abrió un expediente informativo sobre el colectivo y algunos de sus integrantes por si sus actuaciones pudieran ser constitutivas de infracción de la ética del Cuerpo o incluso delictivas. Algunas fuentes apuntan a que el expediente fue archivado sin consecuencias hace una semana, aunque fuentes oficiales de la consejería consultadas por El Confidencial se negaron a confirmar este extremo.

 

Comentaris   

Anne Bonny
+2 # Anne Bonny 13-02-2017 17:58
La veritat es que s'han passat molt amb ell, us deixo una mostra per a que serveixi d'exemple:


Veure l'original (https://twitter.com/albert_dmcat/status/773412201386348544)
Respondre | Respondre amb una citació | Citar | Reportar a l'administrador

Escriure un comentari


Códi de seguretat
Actualitzar
Categories del Blog

cpr certification online
cpr certification online
cpr certification onlineNational CPR associationcpr certification online

Canals Electrònics

facebook twitter google linkedin rss youtube

Butlletí - Newsletter

Subscriviu-vos al nostre butlletí i resteu informats