Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

NORMESLlegiu les Condicions de servei (Normes d'ús) i la Política de privacitat abans d'escriure comentaris o articles, totes les publicacions seran revisades per moderadors,i no es permetran activitats ni converses il·legals, faltes de respecte a altres usuaris o a tercers, cadascú serà responsable de les seves pròpies opinions però hem de col·laborar plegats per a construir un web útil i de certa qualitat, per tant, intercanviarem punts de vista i opinions diferents, debatint, però sempre ho farem des del més absolut respecte.

Podeu participar en aquest web de diferents maneres:

1. Podeu compartir qualsevol contingut del web mitjançant xarxes socials, correu electrònic, etc., però les còpies de contingut estan prohibides, pots citar parcialment alguns continguts sempre i quan publiquis clarament que l'origen ha estat d'aquest web i hi afegeixis un enllaç a puntant cap a l'original, es reserven tots el drets.

2. Podeu publicar comentaris, respostes, i citar altres comentaris a tots el apartats i publicacions que tinguin la funció de comentaris habilitada. Si inicies sessió amb una xarxa social, o bé et registres al web, et serà més senzill i pràctic publicar comentaris ja que t'estalviaràs omplir algunes caselles (proveu-ho, no us enviarem publicitat ni cedirem les vostres dades a tercers.

3. Teniu l'opció de puntuar els articles amb un màxim de cinc estrelles, i podreu marcar els comentaris propis i/o d'altres usuaris amb un m'agrada (polze amunt) o un no m'agrada (polze avall).

4. Sempre que hagueu iniciat sessió al web, i per tant estigueu identificats com a usuaris enregistrats, tindreu disponible la opció de publicar articles, tingueu en compte que revisarem el contingut abans d'aprovar-lo per a que aparegui publicat al web.

5. Els usuaris enregistrats amb més experiència (no necessàriament en aquest web, poden tenir molta experiència en altres webs) podran optar a ser Editors/Moderadors, amb el que els seus articles passaran a ser publicats automàticament sense que cap altre usuari els hagi d'autoritzar ni revisar; també podran actuar de MODeradors.

6. Podeu participar amb el vostre nom, anònimament, o amb seudònims, però no es permetrà cap tipus de robatori o suplantació de personalitat.

Tingueu en compte que:

 • Iniciar sessió al web, o estar-ne enregistrat, implica que l'usuari accepta les Condicions de servei (Normes d'ús) i la Política de privacitat.
 • No farem servir les vostres dades o adreça de correu electrònic per a enviar publicitat. ni en cap cas les vostres dades es cediran a tercers.
 • Les subscripcions als butlletins us ajudaran a rebre informació important i avisos al vostre email, així com peticions d'ajuda per a difondre determinades notícies o informació.
 • Els usuaris podran donar de baixa el seu compte d'usuari o enregistrament sempre que ho desitgin, podent-se tornar a enregistrar en un altre moment, o dit d'una altre manera, l'usuari podrá gestionar l'alta i/o baixa del seu compte d'usuari sempre que ho vulgui.
 • Els usuaris es poden subscriure al/s butlletí/ins del web, o anul·lar la subscripció sempre que ho vulguin, podran activar o desactivar les subscripcions a les llistes d'email en qualsevol moment al seu gust.
 • Els usuaris es poden subscriure a temes i/o apartats, per a rebre notificacions per correu electrònic quan es produeixin canvis, a l'hora podran desactivar la subscripció sempre que ho vulguin.
 • Els usuaris es poden subscriure a converses de comentaris per a rebre notificacions per correu electrònic sempre que es produeixin nous comentaris, respostes i/o cites, a l'hora podran desactivar la subscripció sempre que ho vulguin. Aquesta funció es selectiva i funciona de manera individual amb cada publicació del web.
 • Els MODeradors i/o ADMINistradors del web, el reserven el dret de corregir/rectificar, determinats continguts abans de publicar-los, amb la finalitat de vetllar pel correcte compliment de les Condicions de servei (Normes d'ús) i/o la Política de privacitat. També poden eliminar comentaris, respostes, cites i/o publicacions d'articles si consideren que vulnera qualsevol de les polítiques, normes, o per qualsevol altre motiu que considerin convenient.
 • Està totalment prohibit copiar/plagiar continguts, es poden citar i compartir continguts, sempre acompanyant de la drecera corresponent.
 • Qui practiqui l'Spam o fomenti qualsevol acte/delicte/activitat il·legal, serà expulsat de manera permanent d'aquest web.
 • Qualsevol incompliment pot derivar en una expulsió temporal, o fins i tot permanent en alguns casos greus.
 • No es permeten el insults, les faltes de respecte, la xenofòbia, el masclisme, el classisme, la discriminació de cap mena, la violència, les amenaces, ni cap altre tipus de comportament equiparable al col·loquialment anomenat com tipus "TROLL".
 • www.monicaporta.com ni els propietaris, usuaris, administradors, editors d'aquest web, no es faran resposables de les opinions i/o afirmacions que altres usuaris publiquin, cadascú es responsable de les seves publicacions, comentaris i de tots els seus actes, 
 • L'usuari no podrà exigir als MODeradors, ADMINistradors i/o propietaris del web que esborrin els continguts escrits per ell, per exemple un cop ja no sigui usuari o bé per què s'hagi donat de baixa voluntàriament o bé hagi estat expulsat. Si creieu que heu publicat quelcom incorrecte i que cal una correcció o fins i tot un esborrament, poseu-vos en contacte a través del formulari o el correu electrònic, explicant-nos els motius per a que es pugui valorar, i si cal, esborrar o modificar aquests continguts, però advertim que no atendrem peticions absurdes tipus "pataleta".
 • Els propietaris i/o administradors adverteixen que informaran/denunciaran davant les autoritats competents qualsevol pràctica delictiva o il·legal, abús, etc.

www.monicaporta.com es reserva el dret de modificar, corregir, eliminar, incloure qualsevol de les Condicions de servei (Normes d'ús) i/o de la Política de privacitat, ajustant-lo sempre al marc legal que estigui vigent en cada moment, i ho pot fer sense avís previ, un cop modificat es procedirá a notificar als usuaris prop de l'actualització de les normatives i/o polítiques.

Totes aquestes normes i condicions existeixen per garantir el bon ambient entre tots els usuaris (enregistrats o convidats anònims) i per vetllar del bon funcionament del web, de la seva qualitat, i del compliment de les legislacions que en cada moment siguin vigents.

Si l'usuari està en desacord amb qualsevol de les Condicions de servei (Normes d'ús) i/o la Política de privacitat. haurà d'exercir el seu dret a anul·lar el seu compte
Categories del Blog

cpr certification online
cpr certification online
cpr certification onlineNational CPR associationcpr certification online

Canals Electrònics

facebook twitter google linkedin rss youtube

Butlletí - Newsletter

Subscriviu-vos al nostre butlletí i resteu informats