www.monicaporta.com Mònica Porta @MokaPorta
Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

participaTeniu diferents maneres de participar en aquest Web, en aquest apartat us explicarem quines son i com durles a terme, principalment podeu interactuar amb les publicacions ja existents i també podeu aportar les vostres pròpies publicacions.

Podeu participar com a usuari convidat, comentar publicaciona, citar i respondre comentaris i compartir els continguts amb les xarxes socials. A més, us podeu subscriure als nostres butlletins informatius amb els que us mantindreu informats sense necessitar d'inciar sessió o enregistrar-vos. 

 

Però si us enregistreu a través del formulari de registre, o bé inicieu sessió amb qualsevol de les xarxes socials suportades, podreu fer més coses que no pas si no inicieu sessió, podreu crear els vostres propis articles, no us caldrà omplir el formulari amb el nom i l'email a l'hora de publicar comentaris, citar o respondre altres comentaris, podreu aconseguir nous seguidors a les xarxes i podreu arribar a ser MODeradors del Web. A més a més, podreu publicar articles signats amb un seudònim sense que aparegui el vostre nom. Podreu accedir a configurar el vostre perfil d'usuari i dades principals, i podreu gestionar les vostres subscripcions, per a activar-les o desactivar-les sempre que ho desitjeu.

 

Enregistrar-se es de franc, i trigareu molt pocs segons en fer-ho, si decidiu iniciar sessió amb una xarxa social, ni tant sols us caldrà escriure usuari, contrasenya o adreça de correu electrònic, ja que es faran servir les vostres credencials a les xarxes socials. A més, podeu estar segurs de que no us enviarem cap tipus de publicitat ni cedirem les vostres dades a tercers i us informem de que disposem de totes les mesures de seguretat necessàries per a garantir la privacitat, la seguretat, i el bon funcionament de tot el programari.

Anirem publicant tutorials d'ajuda al canal del Youtube a mida que els anem enllestim per a que us pugui resultar més senzil apendre el funcionament del Web, i prometem prepara-los tant en castellà com en català.

No oblideu llegir:

Us recordem que l'ús d'aquest Web es completament de franc, i que el patrocini es particular, si mai estiguèssiu interessats en patrocinar el funcionament del Web a canvi de publicitat, si us plau, poseu-vos en contacte a través del formulari o del correu electrònic.

Estem oberts a suggerències, correccions i crítiques constructives, apendre i millorar es bo, però les crítiques destructives que no aporten res i que simplement van a fer mal no ens agraden. Esperem que gaudiu d'aquest web en tanta quantitat, com il·lusió i feina hi hem invertit. Gaudiu!

SI TENIU DUBTES O PROBLEMES DE FUNCIONAMENT: Podeu comentar aquest article, o si no us funciona, podeu enviar un correu electrònic.
Categories del Blog

cpr certification online
cpr certification online
cpr certification onlineNational CPR associationcpr certification online

Canals Electrònics

facebook twitter google linkedin rss youtube

Butlletí - Newsletter

Subscriviu-vos al nostre butlletí i resteu informats