Ràtio: 0 / 5

Estrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactivesEstrelles inactives
 

lopd OFICIALTota comunicació amb www.monicaporta.com a través de qualsevol mitjà o a través de l'adreça de correu electrònic, o dels formularis presents en aquest web o al seu email, suposa el consentiment exprés per a que les seves dades personals siguin incorporades a fitxers titularitat de Mònica Porta, amb l'adreça www.monicaporta.com i/o Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la..

Aquestes dades de caràcter personal seran tractades d'acord a allò disposat a la Llei Orgànica 15/1999, del 13 de desembre, de Protecció de Dades de Caràcter Personal.

Per tant, l'interessat podrà exercir el dret d'accès, rectificació, cancelació i oposició amb respecte a les dades personals que consten als expressats fitxers, poden revocar el seu consentiment per escrit, o a través la opció 'Perfil' del Web www.monicaporta.com en qualsevol moment.

Per això ho podran fer mitjançant una comunicació escrita dirigida a:

Mònica Porta
Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.

Fax: +34 972 750 416

Llegiu també Condicions de servei (Normes d'ús)

Us informem de que no farem servir es vostres dades per a enviar-vos publicitat i que sota cap concepte cedirem les vostres dades a tercers.
Categories del Blog

cpr certification online
cpr certification online
cpr certification onlineNational CPR associationcpr certification online

Canals Electrònics

facebook twitter google linkedin rss youtube

Butlletí - Newsletter

Subscriviu-vos al nostre butlletí i resteu informats