www.monicaporta.com Mònica Porta @MokaPorta
Ràtio: 5 / 5

Estrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles activesEstrelles actives
 

sobre miNascuda a Barcelona al 1970, catalana, de pares catalans, i amb la meitat dels avis catalans i l'altre meitat espanyols, el catalanisme em corre per les venes des que tinc ús de raó, però a l'hora m'estimo molt als espanyols; no m'agrada gens tot el que Espanya li està fent a Catalunya i a tots els catalans, i ara, el meu sentit independentista més que un sentiment, ha evolucionat cap a una necessitat per a la supervivència.

De professió informàtica, vaig estudiar entre homes ja que sóc la única dona a Espanya amb la meva titulació, un grau superior de Tècnic Especialista en Equips Informàtics, cursat a l'Escola Tècnica i Professional d'Hostafrancs , amb una experiència molt àmplia, de molts anys i havent estat fins i tot premiada, de fet, la meva professió es la meva passió i gaudeixo a fons sempre que m'hi poso.

La situació política i social actual a Catalunya em preocupa profundament, no sóc política però sóc catalana, molt inquieta i activa i he rumiat moltíssim prop de quina manera podria contrubuïr per a millorar la situació actual. La millor manera que semre tenim d'ajudar es fent allò que s'ens dona més bé, en el meu cas es tot el que tingui relació amb la informàtica i les noves tecnologies, per tant vaig decidir aprofitar els meus coneixements i/o habilitats i el domini www.monicaporta.com que tenia en desús des de feia diversos anys, per a posar en marxa aquest projecte que esteu llegint, des de a on jo mateixa i tots els que ho vulgueu, podrem aportar el nostre granet de sorra en contra de la manipulació i/o censures que la informació entre Espanya i Catalunya està patint.

Per tant, aprofitarem aquest espai per a publicar veritats, d'aquelles que no apareixen als medis o que apareixen a mitjes o manipulades, veritats d'aquelles que podem saber bona part dels catalans però que no arriben a saber mai els espanyols i que difícilment puguin arribar a conèixer en altres països. Amb l'ús de les xarxes socials i de les eines que tenim al nostre abast des d'aquest web, podrem ajudar a difondre senzillament tota aquella informació que des d'altres medis s'intenta bloquejar o manipular.

A part de les qüestions polítiques, hi han moltes coses a la vida que les acabem aprenent a base d'òsties, hi han coses que ha està bé aprendre-les així  però hi han altres coses en les que les òsties que ens ajuden a apendre son desproporcionades i ens fan patir greus conseqüències, i es per això, que des de 'apartat 'Coses de la Vida' podrem escriure les nostres experiències, opinons, testimonis, etc. que puguin servir als altres per a estalviar-se certes òsties, o per a previndre'n d'altres.

 

Yo no estoy de acuerdo con lo que usted dice, pero me pelearía para que usted pudiera decirlo.Voltaire

 

Sólo el que sabe es libre y más libre el que más sabe. No proclaméis la libertad de volar, sino dad alas.Miguel de UnamunoCategories del Blog

cpr certification online
cpr certification online
cpr certification onlineNational CPR associationcpr certification online

Canals Electrònics

facebook twitter google linkedin rss youtube

Butlletí - Newsletter

Subscriviu-vos al nostre butlletí i resteu informats